Curăţarea şi întreţinerea mobilierului din împletituri de rattan sintetic

Întreţinerea mobilierului de exterior depinde foarte mult de materialul din care acesta este confecţionat.

eastham-set-2-fotolii-canapea-si-masuta

În general se foloseşte structura din aluminiu, oţel şi fier forjat, vopsită în câmp electrostatic şi împletită cu fibre sintetice – tratate UV. Datorită caracteristicilor sale, mobilierul din aluminiu practic nu necesită întreţinere.

clare-set-2-fotolii-2-taburet-si-masa

Împletitura sintetică din colecţia Mobexpert are o rezistenţa excelentă deoarece combină aspectul clasic al rattanului cu fibrele artificiale de cea mai buna calitate. Fibrele sunt extrem de moi şi flexibile, fiind în acelaşi timp foarte rezistente la mucegai, decolorare, pătare, rupere şi crăpare. Rattanul sintetic este rezistent la intemperii şi umezeală.

veronica-sezlongTratarea UV a fibrelor sintetice, reprezintă un tip de protecţie împotriva razelor ultraviolete care pot să decoloreze mobilierul, tratamentul fiind de zece ori mai rezistent decât vopseaua.

susan-set-fotoliubalansoar-canapea-si-masuta

Curățarea mobilierului de exterior se poate efectua astfel: se şterge praful cu un puf pentru praf sau o cârpă uscată, iar apoi se curăță cu o cârpă umedă sau folosind un jet de apă de la un furtun de grădină.

sunset-sezlong-cu-pompa-5

Husele pernelor sunt impermeabile, tratate UV și sunt prevăzute cu fermoar pentru a fi mai uşor îndepărtate şi curăţate.

Mobilierul de gradină prezentat în imagini, îl puteţi găsi expus la punctul de lucru din parcarea Centrului Comercial Shopping City din Galaţi, unde consilierii noştri vă stau la dispoziţie cu idei de amenajare a grădinii.