Interioare
Interioare

Pereţi: tencuială drişcuită din mortar, aplicată mecanizat, pereţi finisaţi cu produse DEUTEK (DUFA), bucătăria - placare parţială cu faianţă si gresie, vopsitorii cu vopsea lavabilă pe bază de polimeri acrilici. Tavane: placări cu gips carton pe profile metalice, vopsitorii cu vopsea lavabilă pe bază de polimeri acrilici. Pardoseli: şapă de mortar de ciment M 100-T cu suprafaţa fin drişcuită, grupurile sanitare, bucătărie, hol intrare placare faianţă şi gresie ceramică glazurată, parchet laminat în dormitoare EGGER. Scară placată cu gresie ceramică, uşile interioare sunt marca PINUM, uşa de acces metalică, termoizolată, închidere multipunct executată la comandă. Băile sunt prevăzute cu următoarele dotări: baterii pentru lavoare şi căzi - HANSGROHE, lavoar de calitate superioară montat pe blat din piatră naturală - VILLEROY&BOCH, vas wc - VILLEROY&BOCH, cadă de baie şi de duş acrilic - RAVAK, cabina de dus, oglinda, rezervor încastrat pentru wc - TECE, set accesorii cromate (port prosop, port hârtie, perie WC, etc.) marca Bisk, placaje ceramice pentru pereţi şi pardoseală.

Exterioare
Exterioare

Structură de rezistenţă de tip cadre, pereţi cărămidă Porotherm de 30 cm grosime, pereţi de compartimentare din cărămidă Porotherm de 11,5 cm grosime, circulaţia pe verticală (scară), se va realiza din beton armat. În scopul obţinerii unui aspect unitar al ansamblului, se va folosi o singură gamă de materiale de înaltă calitate pentru finisaje exterioare: tencuieli exterioare pe termosistem din polistiren de 10 cm grosime. Culoare alb şi negru. La exterior finisajele sunt realizate cu produse IR COLOURS, DEUTEK (DUFA) şi ISOMAT. Estetica acestor tencuieli este susţinută de atribute tehnice incontestabile - rezistenţă mare împotriva apei, a expunerii la lumină şi alţi agenţi atmosferici, compatibilitate cu sistemul termoizolant, putere de acoperire şi de mascare ridicată. Apoi: tâmplărie de înaltă performanţă ALUMIL ROM INDUSTRY din profile din aluminiu Sable Noir 100, cu rupere de punte termică (certificate IFT ROSENHEIM), cu o lăţime a tocului de 76,5 şi a foii de 84 mm şi geam termopan low-e, cu gaz inert (Argon), profile aluminiu tip perete cortină şi geam triplustratificat pentru suprafeţele vitrate de mari dimensiuni; geam triplu low-e, având o grosime a pachetului de 38 mm pentru suprafeţele vitrate de mari dimensiuni, sau în cazul luminatorului unde s-a folosit pachet de geam cu geam dulex 3.1.3 mm+ sablat 4 mm cu grosime de 30 mm, glafuri exterioare la tâmplărie şi parapeţi din piatră naturală, protecţia aticelor la terasă cu şorţuri din tablă vopsită în câmp electrostatic, soclu din tencuială decorativă cu înălţimea variabilă, trotuar de protecţie perimetral din beton, placat cu piatră naturală, treptele şi podestul scării exterioare de acces în vilă şi terasa de la parter şi etaj sunt placate piatră naturală antiderapantă, rostuită cu chit special pentru exterior, învelitoarea este de tip terasă necirculabilă cu hidroizolaţie din membrană bituminoasă termosudabilă şi termoizolaţie din polistiren extrudat de 10 cm grosime. La nivelul plafoanelor ultimului nivel este prevazută o termoizolaţie suplimentară din vată minerală de 10 cm grosime, acoperişul izolat cu membrane hidroizolante TEGOLA, colectarea apelor pluviale se face prin garguie şi burlane din care deversează la nivelul trotuarului de protecţie, balcoane şi terase placate cu piatră naturală, chituită cu chit special pentru exterior, balustrade de protecţie confecţionate din profile rectangulare metalice cu mână curentă din lemn.

Instalatii
Instalatii

Instalaţiile de internet şi de televiziune au circuite montate în perete şi au câte o priză în toate dormitoarele şi în camera de zi: Instalaţii termice: centrala termică WIESSMAN, această este prevăzută cu automatizare (controlul temperaturii în fiecare camera), incălzire în pardoseală folosind tehnologia TECE, instalaţiile electrice se realizează din conductori de cupru tras în tub de protecţie PVC şi se montează îngropat în elementele structurale orizontale(planşee) şi prin tencuială la pereţii interiori, tabloul general va fi de tip îngropat şi se va amplasa în vestibul, iar contorul va fi amplasat în exteriorul locuintei, pentru fiecare cameră vor fi prevăzute prize cu împământare, fiecare casă va fi prevăzută cu priză de pământ şi sistem de protecţie diferenţială împotriva electrocutărilor accidentale, aparatajul electric furnizat este de tip modular, cu aspect modern şi de înaltă calitate, pentru asigurarea unităţii arhitecturale a ansamblului, dezvoltatorul asigură numai corpurile de iluminat exterior amplasate pe faţade. La interior se foloseşte o baterie din corpuri de iluminat în tavanul livingului. Iluminarea interioară şi exterioară este asigurată cu produse marca BRILUM. Achiziţionarea celorlalte corpuri de iluminat interior şi pentru iluminat curte, gradina, cad în sarcina beneficiarului.

Accesibilitate
Accesibilitate

Situat în partea de nord a oraşului Galaţi, în comuna Vânători, cartierul rezidențial Brateș beneficiază de unul dintre cele mai spectaculoase amplasamente existente în vecinătatea oraşului. Poziţionat la marginea falezei Prutului, cu o elevaţie de aproximativ 40 m faţă de nivelul lacului Brateş ansamblul vă oferă cele mai frumoase panorame asupra zonei. Distanţa de soseaua DN 26 garantează accesul rapid din şi spre oraş, amplasamentul învecinându-se, de altfel, în mod direct cu teritoriul administrativ al oraşului Galaţi. Facilitati: iluminat stradal, traficul rutier este garantat de o sosea asfaltata, trotuare pentru traficul pietonal, cablaj fibra optica pentru TV,Internet.