De curând am vizitat zona caselor ridicate în Cartierul Brates si am rămas foarte plăcut impresionată. Am văzut elegantă si simplitate. Formele caselor creează un aspect unitar si curat, iar albul îmbinat cu insertiile de lemn si piatră armonizează aspectul general. Datorită atentiei date tuturor detaliilor, o casă din Cartierul Brates reprezintă un bun plan de viitor. Mă gândesc la o achizitie în viitorul apropiat!

Cristina Apostol, CUMPARATOR

Venită în vacantă la o prietenă, am realizat că la doar 9 minute de centrul orasului sunt casele din Cartierul Brates. Odată ce am ajuns, poftită în casă, am observat privelistea asupra lacului si simplitatea prin care ambientul casei devenea cu ajutorul decoratiunilor, un ambient linistit si odihnitor. Trebuie să recunosc că îmi invidiez prietena, în Belgia un asemenea ansamblu nu se poate găsi în aproprierea unui oras.

Clara Peeters, TURISTA

După 2 minute de la iesirea din Galati, lângă Lacul Brates, se află un cartier de case superbe, cartierul de case – Brates. Cu o panoramă de vis, casele de la Lacul Brates au un design deosebit, atât pe exterior, cât si în interior, fiind o oază de liniste cu o vegetatie în dezvoltare. Chiar am remarcat si nu stiu dacă mi-ar plăcea atâta… liniste.

Corina Jinga, CONSILIER JURIDIC

Casa Albatros mi-a lăsat o impresie deosebit de bună. Are un exterior cu prestanta, lemnul si piatra utilizată creând un aspect unitar. Interiorul, cu panorama si decoratiunile de exceptie, exprimând un singur lucru, relaxare. O curte mică si discretă unde grătarul poate fi încins repede. Oho…si un lac aproape, gata, pregătesc unditele!

Silviu Barbalata, INGINER IT